Vacatures bij de Vereende

Werken bij de Vereende

Afwisselend en niet-alledaags: geen enkel risico is hetzelfde waardoor acceptatie en schadebehandeling bijna altijd maatwerk zijn. Binnen de verschillende bedrijfsonderdelen van de Vereende zijn er uitdagende vacatures in een uniek onderdeel van de verzekeringswereld.

Vertrouwen in zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid staan bij de Vereende in het vaandel. Medewerkers krijgen alle ruimte om zichzelf te ontwikkelen, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.

Vacatures bij de Vereende

Op dit moment hebben wij bij de Vereende verschillende vacatures:

vacature Afdelingsmanager Sales- & Serviceteam vacature Personenschaderegelaar vacature Senior Jurist Beroepsaansprakelijkheid

U kunt altijd een open sollicitatiebrief sturen. Ook wanneer er geen vacatures zijn.

Gebruik hiervoor het volgende e-mailadres: [email protected].

 

Sollicitaties zonder motivatiebrief en cv worden niet in behandeling genomen.

Sollicitatie en privacy

Wij verwerken persoonsgegevens van sollicitanten conform de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG). Voor ons volledige privacy statement klik hier.

Een assessment en een screening maken deel uit van de sollicitatieprocedure. Het screenen van personen die een integriteitgevoelige functie gaan vervullen is in de financiële sector verplicht. Binnen onze organisatie zijn alle functies als integriteitsgevoelig aangemerkt. Wel zijn de functies in verschillende integriteitscategorieën ingedeeld, aangezien de risico's niet voor alle functies even groot zijn. Per categorie zijn de onderdelen van de screening vastgesteld. Eén van de onderdelen die voor iedere functie geldt is het overleggen van een Verklaring omtrent Gedrag (VOG).

De gegevens van afgewezen sollicitanten bewaren wij maximaal 4 weken.

Merkbelofte van de Vereende / De zekerheid waar de tijd om vraagt.

de Vereende Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

×